تماس با ما
چهارشنبه, 15 مهر 1405
  • ساعت : ۱۴:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۶/۱۲ 
  • تعداد بازدید : 5983
  • کد خبر : ۹۱۹۳
گفت‌وگوی مدیرعامل پیام با واحدهای تولیدی منطقه در الكامپ
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام با حضور در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، از غرفه واحدهای تولیدی و شرکت‌های مستقر در این منطقه که در این نمایشگاه حضور دارند، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، محسن حسنلو در جریان این بازدید ضمن آشنایی با محصولات، توانمندی‌ها و دستاوردهای واحدهای تولیدی و شرکت‌های فعال مستقر در منطقه، با مدیران و نمایندگان این مجموعه‌ها به گفت‌وگو پرداخت.
در این دیدارها، مدیران واحدهای تولیدی و شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام، دغدغه‌ها، مسائل و مشکلات پیش روی فعالیت‌های خود را مطرح کردند و مدیرعامل پیام نیز ضمن بررسی موضوعات مطرح‌شده، بر پیگیری مسائل و حمایت از توسعه فعالیت این واحدها تأکید کرد.
حسنلو همچنین با اشاره به ظرفیت‌های منطقه ویژه اقتصادی پیام در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و تولید محصولات فناورانه، بر ضرورت تقویت تعامل میان مدیریت منطقه و واحدهای مستقر و فراهم کردن زمینه مناسب برای توسعه فعالیت‌های تولیدی و فناورانه تأکید کرد.
بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ، فرصت مناسبی برای حضور و معرفی توانمندی شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیام و برقراری ارتباط مستقیم با فعالان، سرمایه‌گذاران و مجموعه‌های تخصصی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات فراهم کرده است.

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0