تماس با ما
جمعه, 13 تير 1404
  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۲/۲۵ 
  • تعداد بازدید : 1386
  • کد خبر : ۱۸۴۶
سیستم سوخت رسانی مكانیزه جایگزین حمل و نقل سنتی سوخت می شود
دومین جلسه نشست هم اندیشی اداره بازرگانی و ایمنی معاونت هوانوردی و امور فرودگاهی با شرکتهای آموزش خلبانی بمنظور همفکری و تعامل برای بالا بردن ضریب ایمنی در ارائه سوخت به هواپیماهای آموزشی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرودگاه بین المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام ؛ مهدی فراهانی مدیرایمنی شرکت خدمات هوایی پیام در این جلسه ضمن اشاره به سیستم حمل و نقل سنتی سوخت هواپیماهای آموزشی گفت :  با توجه به این که در حال حاضر سوخت هواپیما های آموزشی  به صورت بشکه ای حمل میشود به دنبال راهکاری بودیم که روش مناسب تری نسبت به شرایط انتقال سوخت فعلی پیدا کنیم که ضریب ایمنی و استاندارد مناسبی داشته باشد.  

وی گفت : جهت مکانیزه کردن انتقال سوخت توسط اداره بازرگانی و ایمنی معاونت هوانوردی و‌امور فرودگاهی باشرکت pidoکه یکی از معتبر ترین شرکت های فعال در این حوزه است رایزنی  شد و مقرر گردید این شرکت بصورت آزمایشی سیستم انتقال سوخت را انجام دهد و در صورت تایید نهایی این روال به صورت ثابت صورت پذیرد . 

فراهانی به محاسن روش مکانیزه انتقال سوخت اشاره کرد و افزود : این روش به لحاظ صرفه اقتصادی و ضریب ایمنی مناسب میتواند جایگزین مطلوبی جهت انتقال سوخت هواپیماهای آموزشی باشد .

بعد از این جلسه تست انتقال سوخت هواپیماهای آموزشی با خودروی مجهز و ایمن سوخترسان شرکتpido  بصورت عملیاتی آزمایش شد.
 

برچسب ها

    6.1.7.0
    V6.1.7.0